Handboek Welzijn op het Werk - ledenkorting uitgave 2017

gepubliceerd/publié: 
22 mei '17

Het PVI  Veiligheidsinstituut lanceert een gloednieuwe editie van ‘Welzijn op het werk’. Het boek bestaat uit 44 brochures waarvan er nu 9 volledig herwerkt zullen worden (zowel inhoudelijk als layout) en dit in samenwerking met Cobeprev. http://www.cobeprev.be/

BES werkt mee  aan de input ergonomie.

Centraal inhoudelijk  bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist.

Als je met preventie bezig bent, is dit gekende handboek een standaard naslagwerk over preventie, een belangrijke bron van  informatie en praktijk preventiemaatregelen. Bij de herwerking van de modules is de wetgeving reeds aangepast zijn aan de nieuwe structuur van de Codex. Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit modulair overzicht.

Om zeker te zijn dat je over de beste actuele informatie beschikt voor alle hoofdstukken, investeer je best in een nieuw boek.

Het boek wordt verwacht in juni 2017, maar je kan het nu al bestellen:

Voor BES korting bestel je via BES bij:  treasurer@besweb.be

Handboek Welzijn op het Werk 2017: 170€
Leden van BES kunnen het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8 verzendingskosten). Normale prijs: 189€.

Om verzendkosten te beperken kan er eventueel een groepsbestelling gebeuren. Combineren van meerdere kortingen (hoeveelheid) is niet mogelijk.
 

Bezorg ons de volgende gegevens op Bestelformulier publicaties.

Bovenkant formulier

 

Naam en voornaam

*

 

Telefoonnummer

*

 

E-mailadres

*

 

Facturatiegegevens

Mijn hoedanigheid

 

 

Firma naam (indien van toepassing)

 

 

Rechtsvorm

 

 

Ondernemingsnummer

*

 

Contactpersoon facturatie

 

 

Referentie

 

 

Straat, nummer

*

 

Postcode

*

 

Gemeente

*